Een positieve aanstekelijkheid valt deze gedichten (teksten) niet te ontzeggen.
Ik ga akkoord met de recensie van Bianca Brummelhuis.
De prozateksten (niet verwarren met poëzie) bieden veel variatie, wat maakt dat ze geschikt zijn voor een breed publiek. Tegelijkertijd hebben zij een duidelijk thema: alledaagse gebeurtenissen en overpeinzingen. Ook zijn de teksten steeds positief en brengen ze een glimlach op het gezicht van de lezer, zelfs als deze even chagrijnig is. De bundel moet uitdagen, aan het denken zetten; ze moet je denk-, gevoels-, ervarings- of belevingswereld verruimen. De teksten zijn bewust geschreven zonder literaire pretentie (verstaanbaar voor iedereen). De auteur sleept je mee in zijn levensbeleving en kijk op het leven. Borrelend uit eigen emoties over emoties. Hij nodigt de lezer uit om kritisch over het leven te reflecteren, over handelingen van mensen, over gebeurtenissen, over emoties, over... De auteur is geslaagd in zijn opzet.